Blokkwasten

Blokkwasten

Blokkwasten

Toon filters

6 resultaten

6 resultaten

Op zoek naar Blokkwasten, een veelzijdige kwast van groter formaat? Ga voor de VEBA blokkwasten voor een perfect resultaat.

De VEBA blokkwast en heeft verschillende afmeting. Het heeft een basis kwaliteit, en is geschikt voor veel verschillende verfklussen. De kwast heeft een kunststof steel, met een kunststof kap, verzinkte bus en extra lang wit haar. Hierdoor kan het extra product opnemen. Op zoek naar kwasten voor andere toepassingen? Bekijk ons aanbod voor meer VEBA kwasten en penselen.

De VEBA blokkwast is geschikt voor alle voorkomende verfklussen, met name muurverven. Het wordt ook gebruikt voor het aanbrengen van voorstrijk en impregneer. De blokkwast heeft een brede, rechthoekige vorm en lang haar. Hierdoor is het geschikt voor het schilderen van bijvoorbeeld schuttingen, deuren en ongelijke ondergronden. VEBA Blokkwast dhz srt.925 12X3CM bestellen De VEBA blokkwast wordt per stuk geleverd, en  De kwast heeft een witte kunststof steel, een kunststof kap, en een verzinkte bus met wit haar. De blokkwast heeft een basis kwaliteit en is geschikt voor veel verschillende schilderklussen.

Vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Contact