Hardy RVS Spackmessen met softgrip handvat

EAN code
5905061048533
Gegroepeerde productitems
Product NaamAantalVerzending
Hardy RVS spackmes 170mm met softgrip handvat
€ 6,75

Hardy RVS spackmes 220mm met softgrip handvat
€ 6,95

Hardy RVS spackmes 300mm met softgrip handvat
€ 8,45

Hardy RVS spackmes 500mm met softgrip handvat
€ 11,95

Hardy RVS spackmes 600mm met softgrip handvat
€ 12,95

Onze spackmessen in verschillende afmetingen zijn gemaakt van roestvaststaal en voorzien van een stevig handvat. Het stevige spackmes is ideaal voor het afwerken van wanden met gips en andere afwerkingspleisters. Met het spackmes breed maakt u het stucwerk mooi glad. Doordat het plamuurmes is gemaakt van rvs blijven er geen roestvormende metaaldelen achter na het afwerken van het witte pleister. Zo blijven de muren hun kleur behouden, zonder oneffenheden. Kortom, met het rvs-spackmes, oftewel plamuurmes, krijgt u het beste en gladste resultaat.
Meer informatie
DescriptionOnze spackmessen in verschillende afmetingen zijn gemaakt van roestvaststaal en voorzien van een stevig handvat. Het stevige spackmes is ideaal voor het afwerken van wanden met gips en andere afwerkingspleisters. Met het spackmes breed maakt u het stucwerk mooi glad. Doordat het plamuurmes is gemaakt van rvs blijven er geen roestvormende metaaldelen achter na het afwerken van het witte pleister. Zo blijven de muren hun kleur behouden, zonder oneffenheden. Kortom, met het rvs-spackmes, oftewel plamuurmes, krijgt u het beste en gladste resultaat.
InformatieHardy spackmessen zijn professionele spackmessen voor stukadoors en muur afwerkers. De messen zijn van roestvast staal met een kunststof handgreep met soft greep welke fijn in de hand ligt. Speciaal voor het afmessen van Knauf stucwerk, voor het behangglad maken van wanden.