Tricotech Waterslang 19x25mm geel gewapende slang 50 meter lang

EAN code
8715883015133
Gegroepeerde productitems
Product NaamAantalVerzending
Tricotech tuinslang 19x25mm gewapend geel 50 meter
€ 69,95

Tricotech Tuinslang 19x25mm geel gewapende slang. Bouwslang met speciale gestrikte, anti-twist inlagen te voorkoming van torsie en uitzetting van de slang. Werkdruk 10 bar bij 20 graden. Temperatuur bereik van -15 tot +60 graden celcius. Soepele slang voor tuin en bouw, en waar makkelijk koppelingen en slangklemmen aan gemonteerd kunnen worden.
Meer informatie
DescriptionTricotech Tuinslang 19x25mm geel gewapende slang. Bouwslang met speciale gestrikte, anti-twist inlagen te voorkoming van torsie en uitzetting van de slang. Werkdruk 10 bar bij 20 graden. Temperatuur bereik van -15 tot +60 graden celcius. Soepele slang voor tuin en bouw, en waar makkelijk koppelingen en slangklemmen aan gemonteerd kunnen worden.
MerkBrinkmarkt
Informatie

Beschrijving:

Tricotech waterslang geel is speciaal ontwikkeld voor de bouw of in de tuin. De speciaal gestrikte anti-twist binnenlagen voorkomen torsing en knikken van de slang. Daardoor is deze tuinslang uitermate geschikt voor de bouw en tuinbouw. 

Specificatie:

Diameter inwendig:     19mm
Diamater uitwendig:    25mm
Kleur:                           geel buiten, zwart binnen
Opbouw:                      PVC lagen met gestrikte binnenvoering
Lengte:                        Verschillende lengtes

Wat is de levertijd?:

Tricotech waterslangen heeft BRINKmarkt op voorraad, dus kan elke dag geleverd worden of afgehaald. Het kan gebeuren dat er zoveel bestellingen tegelijk zijn dat we door de voorraad heen zijn, en het dus 1-2 dagen langer duurt.

Wat zijn de verzendkosten?:

Verzendkosten voor slang is pakket kosten maximaal € 5,95