Populieren houten klompen blank geschuurd maat 23 =schoenmaat 36

EAN code
9505962796172
€ 17,95
Mooi blank geschuurde klompen met een strak model en goede pasvorm. Alle klompen hebben een klompmaat en schoenmaat. Verder hebben de populieren klompen een fijne eigenschap dat ze ligt van gewicht zijn.
Goedkope Houten Klompen! Populieren houten klompen van echte Nederlandse klompenfabriek. Mooi blank geschuurde klompen met een strak model en goede pasvorm. Alle klompen hebben een klompmaat en schoenmaat. Verder hebben de Hollandse klompen een fijne eigenschap dat zijn naar uw voet gaan staan en daardoor heerlijk lopen, en ook heeft populieren hout een isolerende functie dat ze in de winter warm en zomer koel zitten.
Meer informatie
DescriptionGoedkope Houten Klompen! Populieren houten klompen van echte Nederlandse klompenfabriek. Mooi blank geschuurde klompen met een strak model en goede pasvorm. Alle klompen hebben een klompmaat en schoenmaat. Verder hebben de Hollandse klompen een fijne eigenschap dat zijn naar uw voet gaan staan en daardoor heerlijk lopen, en ook heeft populieren hout een isolerende functie dat ze in de winter warm en zomer koel zitten.
MerkBrinkmarkt
Schoenmaat36
MaatHouten klompen maat 23 schoenmaat 36
VoorraadJa
InformatiePopulierenhouten klompen, blank geschuurd leverbaar heel heel veel maten, zit uw maat er niet bij dan kunt u die altijd aanvragen per email. De pasvorm is keurig geschuurd zodat ze fijn lopen.