Wat zijn de Verzendkosten bij Brinkmarkt?

Wat zijn de verzendkosten en vrachtkosten bij BRINKmarkt

  • Pakketten welke verzonden kunnen worden met de pakketdienst kosten € 5,95 (NL) € 8,95 (BE , DE)   
  • Vrachtkosten van grote producten zoals hout/plaat kost € 10,- + € 1,- per kilometer vanaf ons magazijn.  (met uitzondering van de eilanden en de ZE-zones)

Hoe kan ik de pakketkosten zien?

  • Pakketkosten wordt aangegeven met het symbool van een doosje
  • Vrachtkosten wordt aangegeven met het symbool van een vrachtwagen

Pakketten worden in ons magazijn ingepakt en elke dag afgehaald door de pakketdienst, alle bestellingen van pakketten voor 12:00uur worden dan ook dezelfde dag verstuurd. (Dit geld wel voor werkdagen, mits voldoende voorraad)

Achter elk product in de webshop staat een simbool van een pakketje of een vrachtwagentje De webshop houd hier automatische rekening mee, als er b.v. een vrachtwagentje staat dan wordt de vrachtkosten berekend vanaf ons magazijn Essenerweg 126 Kootwijkerbroek naar uw ingevulde adres. 

Voor vracht wordt de bestelling eerst klaar gemaakt, (bijvoorbeeld eerst opmaat zagen) en dan wordt de vracht ingepland binnen enkele dagen, naar wens van de klant, en wordt meestal door eigen vervoer bezorgd. de grote producten zoals hout/plaat zijn vaak lang en zwaar en kunnen dus onmogelijk met de pakketdienst mee. wij proberen dan een zo rendabel mogelijke rit te plannen zodat we voor een laag tarief kunnen bezorgen.