BM spaanplaatschroeven torx blank verzinkt

BM spaanplaatschroeven torx blank verzinkt

BM spaanplaatschroeven torx blank verzinkt

Geen producten gevonden voor deze selectie.

BRIMAX SPAANPLAATSCHROEVEN - Voldraad en Deeldraad - Platkop Torx (Staal Gehard Verzinkt)

Ontdek de hoogwaardige BRIMAX spaanplaatschroeven, een exclusieve lijn schroeven van onze webwinkel. Leer meer over waarom BRIMAX spaanplaatschroeven de ideale keuze zijn voor al uw bevestigingsbehoeften.

Sterke en Duurzame Schroeven

Onze BRIMAX spaanplaatschroeven zijn ontworpen om te voldoen aan de hoogste normen van sterkte en duurzaamheid. Ze zijn voorzien van een Torx (TX) aandrijving en hebben een dubbele platkop, waardoor ze tot de sterkste in hun soort behoren.

Makkelijke Verzinking en Snel Indraaien

De verzinkte kop van de BRIMAX spaanplaatschroeven is uitgerust met freesranden die zorgen voor eenvoudige verzinking in het hout. De scherpe punt van de schroef maakt snel indraaien mogelijk. Ze zijn verkrijgbaar in zowel voldraad als deeldraad en geschikt voor gebruik zowel binnen als buiten.

Gegarandeerde Kwaliteit

Onze spaanplaatschroeven worden na productie grondig gecontroleerd om ervoor te zorgen dat u uitsluitend met hoogwaardige kwaliteitsschroeven werkt. Ze zijn braamvrij en supersterk, wat een probleemloze verwerking garandeert. Bovendien dragen ze het CE-keurmerk, wat aangeeft dat ze voldoen aan strenge eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid, milieu en consumentenbescherming.

Kies voor BRIMAX

Vertrouw op ons eigen merk BRIMAX voor al uw bevestigingsbehoeften. Ontdek waarom BRIMAX spaanplaatschroeven een uitstekende keuze zijn voor professionals en doe-het-zelvers.

Vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Contact