Hoe kan ik goederen retour sturen bij BRINKmarkt ?

Hoe kan ik goederen retour sturen bij BRINKmarkt ?

Retour zenden

Bij aankoop heeft u het recht dit product retour te zenden als het niet het juiste artikel is of als er beschadigingen zijn geconstateerd. Stuur eerst een email of bel ons om welk product het gaat, misschien kunnen wij alvorens het terug te sturen u een oplossing aanbieden. De consument heeft het herroepingsrecht om een artikel zonder opgaaf van redenen binnen 14 dagen retour te zenden. Mits het product niet beschadigd is en voor zover mogelijk in originele verpakking, het is niet mogelijk een deel van het artikel uit 1 verpakking retour te zenden. U kunt de producten retour zenden naar ons magazijn adres, en u krijgt dan binnen 14 dagen uw aankoopbedrag en verzendkosten terug gestort op uw opgegeven bankrekening nummer.

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.
Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.
Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.
Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons BRINKmarkt Essenerweg 126 3774LC Kootwijkerbroek, info@brinkmarkt.nl 0342-434956 via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. Retour adres: BRINKmarkt Essenerweg 126 3774LC Kootwijkerbroek