Elektrische Convector Kachel NEO

Elektrische Convector Kachel NEO

Elektrische Convector Kachel NEO

Toon filters

17 resultaten

17 resultaten

Elektrische Convector Kachel WIFI NEO ,Modern, Efficiënt, en Slim

De Elektrische Convector Kachel is niet zomaar een verwarmingssysteem; het is een slimme en efficiënte oplossing om uw ruimte snel en comfortabel te verwarmen. Met zijn eigentijdse ontwerp en geavanceerde functies is deze kachel een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar moderne verwarmingsoplossingen.

Krachtige Verwarming met Stilte en Zuiverheid

Deze elektrische convectorverwarming maakt gebruik van een nieuwe generatie aluminium verwarmingssysteem dat werkt zonder geluid, geur, gas of rook. Zodra u de kachel inschakelt, voelt u direct de aangename warmte, zonder enige vertraging. Dit maakt het ideaal voor snelle verwarming van uw kamer, zonder gedoe.

Intuïtieve Bediening met LED Touch Screen en Afstandsbediening

Het LED-touchscreen op de kachel is intuïtief en eenvoudig te gebruiken, waardoor u de temperatuur nauwkeurig kunt regelen binnen het bereik van 5-45 °C. Met de bijgeleverde afstandsbediening kunt u de bedrijfsmodus programmeren en aanpassen aan uw behoeften. Het gemak van bediening maakt uw verwarmingservaring moeiteloos.

Veiligheid en Slimme Functies

De Elektrische Convector Kachel is ontworpen met veiligheid in gedachten. Het is beschermd tegen oververhitting en heeft een kantelbeveiliging om ongelukken te voorkomen. Bovendien heeft het een kinderbeveiliging om uw gezin te beschermen. De open raamdetectiefunctie en anti-vriesfunctie handhaven een comfortabele temperatuur in uw kamer.

Flexibele Plaatsingsopties en Slimme Integratie

Deze kachel kan op de vloer worden geplaatst of aan de muur worden gemonteerd, en de set bevat aluminium voetjes en een wandmontagekit voor uw gemak. Het product werkt samen met de TUYA APP, waardoor u de werking van het apparaat kunt programmeren en bedienen via uw smartphone. Met deze functie kunt u uw verwarmingssysteem aanpassen aan uw dagelijkse schema.

De Elektrische Convector Kachel biedt krachtige verwarming, slimme functies en gebruiksgemak, waardoor het een uitstekende keuze is voor moderne huishoudens. Met zijn efficiëntie en elegantie zorgt het voor comfortabele en gecontroleerde verwarming, altijd en overal in uw huis.

 
 
 

Vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Contact