Aftimmeringen

Aftimmeringen

Aftimmeringen

Toon filters

1 resultaat

1 resultaat

Ontdek Onze Hardboard Plaat Pastel Wit 3.2mm 1220x2440mm bij Brinkmarkt

Op zoek naar hoogwaardige hardboard platen in pastel wit met de ideale afmetingen van 3.2mm dik en 1220x2440mm groot? Zoek niet verder! Brinkmarkt biedt een uitgebreide selectie van deze veelzijdige hardboard platen die perfect zijn voor verschillende toepassingen.

Eigenschappen van Onze Hardboard Platen:

  • Pastel Witte Afwerking: Onze hardboard platen zijn prachtig afgewerkt in een pastel witte kleur, waardoor ze een eigentijdse en stijlvolle uitstraling hebben.

  • 3.2mm Dikte: Deze platen zijn precies 3.2mm dik, wat ze geschikt maakt voor zowel wandbekleding als meubelbouw.

  • 1220x2440mm Formaat: Met het royale formaat van 1220x2440mm kunt u ze gemakkelijk aanpassen aan uw projectbehoeften.

Veelzijdige Toepassingen:

Onze pastel witte hardboard platen zijn geschikt voor diverse toepassingen, waaronder wandbekleding, meubelconstructie, en creatieve projecten. Hun pastel witte kleur voegt een subtiele en moderne uitstraling toe aan elk project.

Bestel Nu bij Brinkmarkt:

Bij Brinkmarkt begrijpen we het belang van kwaliteitsmaterialen voor uw projecten. Bestel nu onze pastel witte hardboard platen met 3.2mm dikte en 1220x2440mm formaat en geef uw projecten een frisse uitstraling.

Lage Verzendkosten: We hanteren lage verzendkosten voor pakketten, en als u wilt, kunt u zelfs profiteren van gratis afhalen.

Neem Contact Met Ons Op: Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze hardboard platen? Aarzel niet om contact op te nemen met ons vriendelijke team. Wij helpen u graag verder.

Brinkmarkt - Uw Partner voor Kwaliteitsmaterialen en Service.

Vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Contact