RVS Hardhout schroeven blanke kop

RVS Hardhout schroeven blanke kop

RVS Hardhout schroeven blanke kop

Toon filters

13 resultaten

13 resultaten

Hardhoutschroeven RVS C2 Torx voor Perfecte Afwerking

Ontdek Onze Hardhoutschroeven RVS C2 Torx bij BRINKmarkt

Bij BRINKmarkt bieden we hoogwaardige hardhoutschroeven van RVS C2 met een Torx-aansluiting die speciaal zijn ontworpen voor perfecte afwerking. Ontdek waarom onze schroeven de ideale keuze zijn voor uw hardhouten vlonders en schuttingen.

Kleine Kop met Freesribben voor Naadloze Afwerking

Onze hardhoutschroeven zijn uitgerust met een kleine kop met freesribben, wat zorgt voor een naadloze afwerking van uw projecten. Ze verzinken perfect in het houtoppervlak.

Snelle en Precieze Installatie

Dankzij de speciale waxcoating hebben onze schroeven een lager indraaimoment, wat resulteert in een snelle en precieze installatie. U bespaart tijd en moeite.

Professionele Schroeven voor Hardhout

Onze schroeven zijn professioneel vervaardigd voor gebruik in hardhouten vlonders en schuttingen. Ze bieden duurzaamheid en betrouwbaarheid, zelfs in veeleisende buitentoepassingen.

Speciale Snijpunt voor Minder Kans op Splijten

De speciale snijpunt van onze schroeven maakt een snelle installatie mogelijk en minimaliseert het risico op splijten van het hout tijdens het schroeven.

CE-keurmerk volgens EN 14592

Onze schroeven voldoen aan de hoogste normen en zijn CE-gecertificeerd volgens EN 14592, wat de kwaliteit en prestaties waarborgt.

Kies voor Kwaliteit met Onze Hardhoutschroeven

Bij BRINKmarkt kunt u vertrouwen op hardhoutschroeven van RVS C2 Torx voor een perfecte afwerking van uw hardhouten projecten.

Ontdek Onze Collectie Hardhoutschroeven

Of u nu een professional bent of een doe-het-zelver, BRINKmarkt heeft de hardhoutschroeven die u nodig heeft voor uw projecten. Bekijk ons assortiment en verbeter de kwaliteit van uw werk.

            

 

 

Vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Contact