Onze BRINKmarkt winkel

 

Welkom bij BRINKmarkt: Uw Online Winkel voor Bouw en Industrie

Gemakkelijk en Flexibel Winkelen

Bij BRINKmarkt begrijpen we dat gemak en flexibiliteit belangrijk zijn. Daarom bieden we u de keuze tussen bezorging en afhalen. Als u kiest voor bezorging, wordt uw bestelling verzonden door een pakketdienst. Wanneer u liever uw bestelling wilt afhalen, leggen we deze voor u klaar in onze afhaalstelling.

Afhalen Op Afspraak

Onze openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 17:00uur.   Als u iets wilt afhalen of eerst wilt bekijken, kunt u eenvoudig een afspraak maken per e-mail: info@brinkmarkt.nl of door te bellen naar 0342-484808

Onze Visie: Eenvoudig Online Winkelen voor Een Goede Prijs

Onze visie is om het voor iedereen gemakkelijk te maken om online te winkelen voor een goede prijs en met snelle levering. Daarom hebben we bijna al onze producten ruim op voorraad in ons magazijn.

Lage Verzendkosten en Gratis Afhalen

We streven naar tevreden klanten, en daarom hanteren we lage verzendkosten voor pakketten en voordelige vrachtkosten voor grotere producten. Bovendien bieden we de optie voor gratis afhalen aan. Als u kiest voor afhalen, kunt u zelf het tijdstip bepalen, of u kunt de bestelling laten klaarzetten in de afhaalstelling en deze op een voor u geschikt moment ophalen.

Afhalen in de Afhaalstelling

  • Als u kiest voor afhalen, zetten we uw bestelling voor u klaar in onze afhaalstelling.
  • De betaling dient vooraf te worden voldaan via de webshop of via een bankoverschrijving.

Wij kijken ernaar uit om u van dienst te zijn bij BRINKmarkt. Kies voor gemak, keuze en kwaliteit in uw online winkelervaring.

 

 

            Afhaal stelling voor ons magazijn

                                   

  

Eenvoudig Online Winkelen bij BRINKmarkt

Een Stap Vooruit: Online Bestellen in Onze Webwinkel

Bij BRINKmarkt streven we naar een toekomst waarin vrijwel al onze producten online besteld kunnen worden via onze webwinkel. Dit heeft voordelen voor zowel onze klanten als onze leveranciers. Het bespaart tijd en stelt ons in staat om scherpere prijzen aan te bieden.

Wilt U Langskomen Winkelen?

Natuurlijk is het ook mogelijk om langs te komen om uw aankopen te doen. Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 17:00uur

Als u van tevoren even belt of een e-mail stuurt, staan wij graag voor u klaar om u te helpen bij uw keuze.

Snelle Leveringen: Binnen 24 uur (indien voorradig)

Wij begrijpen het belang van snelle leveringen. Voorraadproducten worden binnen 24 uur verzonden, tenzij het product niet meer voorradig is. Houd er rekening mee dat producten zoals steigerhout vaak op maat gezaagd moeten worden, wat enkele dagen extra kan kosten.

Levering Op Uw Gemak: Benelux en Meer

Onze producten kunnen afgeleverd worden op het door u opgegeven adres binnen de Benelux. Kleine producten worden vervoerd door een externe vervoerder, terwijl grote en zware producten ofwel door ons eigen transport ofwel rechtstreeks door een transportbedrijf worden afgeleverd.

Afhalen Is Ook Mogelijk

Voor uw gemak bieden we ook de mogelijkheid om producten af te halen bij ons magazijn. U kunt een afspraak maken door even te bellen. Ons team staat klaar om u te assisteren en ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw aankoop bij BRINKmarkt.

                

Maatwerk en Efficiëntie bij BRINKmarkt

Vakkundig Maatwerk in Onze Machinale Werkplaats

Bij BRINKmarkt kunnen wij maatwerk voor u realiseren in onze goed uitgeruste machinale werkplaats. Met diverse machines, zoals afkortzagen, platenzagen, schaafmachines, frezen en profilers, kunnen wij aan al uw maatwerkbehoeften voldoen. Let op: maatwerk moet vooraf worden opgegeven en de levertijd kan in overleg worden vastgesteld.

Ruim Voorraadassortiment in Ons Magazijn

In ons magazijn hebben wij een ruime voorraad van diverse producten, waaronder hout, steigerplanken, plaatmaterialen, isolatiemateriaal, ijzerwaren, gereedschappen, machines, bouwbeslag, folies en speciale producten. Dit stelt ons in staat om snel aan uw behoeften te voldoen.

Toewijding aan Duurzaamheid

Bij BRINKmarkt zetten we ons in voor duurzaamheid. Dankzij investeringen en aanpassingen kunnen we bijna energieneutraal werken. Onze inspanningen omvatten onder andere:

  • LED-verlichting (vermindering van stroomverbruik)
  • Zonnepanelen (winning van elektriciteit uit zonne-energie)
  • Bio-vergasser (milieuvriendelijke verwerking van afvalhout als CV-brandstof)
  • Geïsoleerde gebouwen (geïsoleerde daken en wanden)
  • Kartonschredder (hergebruik van karton als opvulmateriaal)

Ons Adres en Klantenservice

Ons Adres: Essenerweg 126 3774 LC Kootwijkerbroek

Klantenservice: Voor verdere informatie kunt u ook een bezoek brengen aan onze klantenservicepagina.

Postadres

BRINKmarkt BV

Essenerweg 126

3774 LC Kootwijkerbroek

We staan altijd klaar om u van dienst te zijn en uw vragen te beantwoorden!