BriMAX houtschroeven torx verzinkt

BriMAX houtschroeven torx verzinkt

BriMAX houtschroeven torx verzinkt

 

 

BriMAX houtschroeven - Voldraad en Deeldraad - Platkop Torx (Staal Gehard Verzinkt)

Ontdek de hoogwaardige BRIMAX houtschroeven, een exclusieve lijn schroeven van onze webwinkel. Leer meer over waarom BRIMAX spaanplaatschroeven de ideale keuze zijn voor al uw bevestigingsbehoeften.

Sterke en Duurzame Schroeven

Onze BRIMAX houtschroeven zijn ontworpen om te voldoen aan de hoogste normen van sterkte en duurzaamheid. Ze zijn voorzien van een Torx (TX) aandrijving en hebben een dubbele platkop, waardoor ze tot de sterkste in hun soort behoren.

Makkelijke Verzinking en Snel Indraaien

De verzinkte kop van de BRIMAX houtschroeven is uitgerust met freesranden die zorgen voor eenvoudige verzinking in het hout. De scherpe punt van de schroef maakt snel indraaien mogelijk. Ze zijn verkrijgbaar in zowel voldraad als deeldraad en geschikt voor gebruik zowel binnen als buiten.

Gegarandeerde Kwaliteit

Onze spaanplaatschroeven worden na productie grondig gecontroleerd om ervoor te zorgen dat u uitsluitend met hoogwaardige kwaliteitsschroeven werkt. Ze zijn braamvrij en supersterk, wat een probleemloze verwerking garandeert. Bovendien dragen ze het CE-keurmerk, wat aangeeft dat ze voldoen aan strenge eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid, milieu en consumentenbescherming.

Kies voor BRIMAX

Vertrouw op ons eigen merk BRIMAX voor al uw bevestigingsbehoeften. Ontdek de BRIMAX houtschroeven en de BriMAX rvs vlonderschroeven.

Vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Contact