Spanbanden

Spanbanden

Spanbanden

Toon filters

1 resultaat

1 resultaat

Spanbanden en Sjorbanden voor Veilige Vrachtbevestiging bij BRINKmarkt

Ontdek Onze Verschillende Loadlok Spanbanden

Bij BRINKmarkt bieden we een uitgebreid assortiment spanbanden en sjorbanden om uw lading of vracht snel en veilig vast te zetten. Onze opvallende oranje en blauwe Loadlok spanbanden zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zodat u de juiste band voor uw behoeften kunt vinden.

Belangrijkste Kenmerken:

Eindeloze Band met Gesp (25mm x 3m)

Deze handige band is 25mm breed en 3 meter lang, perfect voor het vastzetten van kleinere ladingen op bijvoorbeeld imperiaals of karren. Ondanks hun compacte formaat hebben deze banden een indrukwekkende trekkracht van 175 kg.

Banden met Haak en Ratel (25mm en 35mm)

Onze 25mm en 35mm brede spanbanden zijn uitgerust met handige haken en ratels, waardoor het vastzetten van vracht een fluitje van een cent is. Deze banden zijn respectievelijk 7 meter en 3 meter lang en bieden de betrouwbaarheid die u nodig heeft.

Krachtige Sjorbanden (50mm x 9m)

Voor grotere vrachten en zwaardere ladingen hebben we robuuste sjorbanden van 50mm breed en 9 meter lang met een indrukwekkende trekkracht van 4 ton. Deze banden worden vaak gebruikt voor grote aanhangwagens en vrachtwagenladingen.

Bij BRINKmarkt hebben we alle soorten spanbanden op voorraad en klaar voor directe levering. Zorg voor de veilige bevestiging van uw vracht met onze hoogwaardige span- en sjorbanden.

Vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Contact