Milli-Max uitvulplaatjes

Milli-Max uitvulplaatjes

Milli-Max uitvulplaatjes

Toon filters

11 resultaten

11 resultaten

Milli-Max Uitvulplaatjes: Voor een Strakke en Efficiënte Montage

Optimaliseer uw Montagewerk met Milli-Max Uitvulplaatjes

Milli-Max uitvulplaatjes zijn onmisbaar bij het uitvullen van regelwerk voor een naadloze en gladde montage van uw projecten. Ze vinden hun toepassing in gevels, wanden en plafonds van verschillende afmetingen. Dankzij hun uitgebreide assortiment aan diktes, vindt u altijd het juiste uitvulplaatje. Bovendien zijn ze kleurgecodeerd op basis van dikte, waardoor u snel de benodigde dikte kunt herkennen en veel tijd bespaart. Berg ze eenvoudig op in de bijbehorende dispenser, die duidelijk aangeeft welke plaatjes moeten worden aangevuld.

De Ideale Partner voor het Stellen van Regelwerk en Kozijnen

Milli-Max uitvulplaatjes zijn verkrijgbaar in zeven verschillende diktes, variërend van 1 tot 10 mm. Elke dikte heeft zijn eigen kleur, waardoor u direct de juiste dikte kunt selecteren.

Efficiënt en Veilig in Gebruik

Deze uitvulplaatjes zijn ontworpen met een handige sparing, zodat u ze gemakkelijk over de schroeven van het regelwerk kunt schuiven. Een dubbel haakje grijpt direct om de schroef, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over vallende schroeven tijdens de montage.

Daarnaast zijn de Milli-Max uitvulplaatjes voorzien van een ergonomisch handvat, wat het vasthouden ervan vereenvoudigt.

Milieuvriendelijk Verpakt

De Milli-Max uitvulplaatjes worden geleverd in milieuvriendelijke kartonnen doosjes, wat bijdraagt aan een verminderde milieu-impact. Een speciale dispenser is beschikbaar, waarin de kartonnen doosjes gemakkelijk kunnen worden geplaatst. Zo bent u altijd goed georganiseerd tijdens uw projecten.

Vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Contact