Purschuim en reiniger

Purschuim en reiniger

Purschuim en reiniger

Toon filters

10 resultaten

10 resultaten

Hoogwaardige Pur Schuimen en Montage Schuimen bij Brinkmarkt

Bij Brinkmarkt vindt u een uitgebreide selectie hoogwaardige Pur schuimen en montage schuimen voor diverse toepassingen. Onze producten zijn speciaal ontwikkeld voor duurzaam afdichten en opvullen.

Toepassingen van Onze Pur Schuimen

 Afdichten en Opvullen van Aansluitvoegen, Naden, Kieren en Gaten

Onze Pur schuimen zijn ideaal voor het afdichten en opvullen van aansluitvoegen, naden, kieren en gaten, zowel binnen- als buitenshuis.

Opvullen en Afdichten van Pijp- en Leidingdoorvoeringen

Gebruik onze schuimen voor het opvullen en afdichten van pijp- en leidingdoorvoeringen in gevels, wanden, muren, vloeren, plafonds en daken.

Afdichten van Stel- en Montageruimten

Onze schuimen zijn perfect voor het afdichten en opvullen van stel- en montageruimten rondom prefab- en gevelelementen zoals kozijnen en puien.

Veelzijdig Afdichten en Opvullen

Onze Pur schuimen zijn geschikt voor aansluitingen tussen metaal, kunststof, hout, metselwerk, gips, steen- en betonelementen. Ze zijn ook ideaal voor afdichtingen in de houtskelet- en stucbouw.

Verlijmen en Afdichten van Isolatieplaten en Panelen

Gebruik onze schuimen voor het verlijmen en afdichten van isolatieplaten, panelen en andere plaatmaterialen in dak-, gevel-, wand-, muur- en vloerconstructies.

Veelzijdige Afdichtingstoepassingen

Onze schuimen zijn geschikt voor het afdichten van nokken, overstekken, schoorstenen, afvoerkanalen, dakkapellen, aanbouwingen en meer.

Opvullen, Afdichten en Isoleren van Holle Ruimtes

Gebruik onze schuimen om holle ruimtes en gaten in wanden, muren, gevels, vloeren, plafonds en daken op te vullen, af te dichten en te isoleren.

Ontdek het ruime assortiment Pur schuimen bij Brinkmarkt voor al uw afdichtings- en montagewerkzaamheden.

Vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Contact