Ronde wegwerp kwasten

Ronde wegwerp kwasten

Ronde wegwerp kwasten

Toon filters

8 resultaten

8 resultaten

Wegwerp Kwasten: Gemakkelijk en Voordelig Schilderen bij BRINKmarkt.nl

Rond, Kunststof en Wit: De Ideale Wegwerp Kwasten

Bij BRINKmarkt.nl bieden we een assortiment wegwerp kwasten die rond zijn, gemaakt van kunststof en voorzien van wit haar. Deze kwasten zijn bijzonder geschikt voor diverse schilderklussen, zoals lijmen, gronden en beitsen. Wat deze kwasten nog aantrekkelijker maakt, is hun betaalbare prijs. Ze worden vaak eenmalig gebruikt en kunnen daarna eenvoudig worden weggegooid, wat tijdbesparend is omdat ze niet schoongemaakt hoeven te worden.

Hergebruik Mogelijk met Eenvoudige Reiniging

Hoewel deze kwasten ontworpen zijn als wegwerpartikelen, kunnen ze indien gewenst ook worden schoongemaakt met terpentine en opnieuw worden gebruikt. Dit geeft u de flexibiliteit om ze meerdere keren te benutten.

Verschillende Maten voor Diverse Toepassingen

Onze ronde wegwerp kwasten zijn verkrijgbaar in verschillende diameters, gemarkeerd met nummers voor eenvoudige herkenning. Bijvoorbeeld, kwast nummer 10 heeft een diameter van 19 mm, terwijl nr.12 een diameter heeft van 22 mm, nr.14 is 25 mm, nr.16 is 28 mm, nr.18 is 32 mm en nr.20 is 35 mm. Hierdoor kunt u de kwast kiezen die het beste past bij uw specifieke schilderklus.

Proffesionele Aflak Kwasten en Plat Werpkwasten

Naast de wegwerp kwasten hebben we ook professionele ronde kwasten speciaal geschikt voor aflakken. Voor specifieke toepassingen bieden we ook platte wegwerpkwasten aan in ons assortiment.

Kies voor Voordeel met Grotere Bestellingen

Als u grotere hoeveelheden kwasten bestelt, profiteert u van een steeds scherpere prijs. Onze kwasten zijn verpakt per 12 stuks in een handig doosje.

Kies voor gemak, efficiency en een voordelige prijs met onze wegwerp kwasten. Bestel vandaag nog bij BRINKmarkt.nl en maak uw schilderprojecten nog eenvoudiger!

Vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Contact