Proftec Tuinhout schroeven RVS-410 torx blanke kop

Proftec Tuinhout schroeven RVS-410 torx blanke kop

Proftec Tuinhout schroeven RVS-410 torx blanke kop

Toon filters

10 resultaten

10 resultaten

Ontdek de Kracht van PROFTEC Tuinhoutschroeven: Sterk en Duurzaam

RVS-410 Materiaal voor Uitzonderlijke Prestaties en Afwerking

Wil je tuinhout stevig en zonder problemen bevestigen? Onze PROFTEC tuinhoutschroeven, vervaardigd uit RVS-410, een speciale nikkelvrije roestvrijstalen legering, bieden opmerkelijke sterkte en duurzaamheid.

De Kracht van RVS-410: Harder dan Staal, Minder Zorgen

Met RVS-410 bieden we een unieke oplossing. Het ontbreken van nikkel maakt het mogelijk om deze schroeven na te harden. Dit geeft ze dezelfde kracht als gehard staal, waardoor breken tijdens het indraaien wordt voorkomen.

Lenskop voor Perfecte Afwerking

Onze PROFTEC tuinhoutschroeven zijn ontworpen met een lenskop die niet alleen een stevige grip biedt, maar ook zorgt voor een esthetisch fraaie afwerking op het houtoppervlak.

Voorkom Splijten met het Juiste Boorpunt

Om splijten van hout te vermijden, zijn deze schroeven voorzien van een snijpunt bovenop de schroef. Dit type boorpunt verwijdert restmateriaal uit het schroefgat terwijl je de schroef indraait.

Veelzijdigheid voor Diverse Projecten

Of je nu Zweeds rabat, potdekselplanken of andere tuinplanken wilt monteren, deze PROFTEC tuinhoutschroeven zijn jouw betrouwbare partner. De uitzonderlijke eigenschappen maken ze geschikt voor een breed scala aan tuinconstructies.

Duurzaamheid Ontmoet Functionaliteit

De duurzaamheid van RVS-410 gecombineerd met het ontwerp van deze schroeven garandeert niet alleen een langdurige prestatie, maar ook een moeiteloze installatie voor succesvolle tuinprojecten.

Maak Jouw Tuinprojecten Sterk en Prachtig

Kies voor PROFTEC tuinhoutschroeven om je tuinprojecten naar een hoger niveau te tillen. Met de kracht van RVS-410 en slimme ontwerpkenmerken ben je verzekerd van een stevige constructie en een esthetisch aantrekkelijke afwerking.

Bekijk ons assortiment en ervaar zelf de voordelen van PROFTEC tuinhoutschroeven. Investeer in duurzaamheid en prestaties voor al je tuinbouwbehoeften. Bestel vandaag nog en maak je tuinprojecten sterker dan ooit tevoren!

 

Vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Contact