VENTILATOREN-HEATERS

VENTILATOREN-HEATERS

VENTILATOREN-HEATERS

Toon filters

28 resultaten

28 resultaten

NEO Elektrische Kachels en Verwarmingsopties van Topkwaliteit

Op zoek naar hoogwaardige elektrische kachels en verwarmingsopties? NEO biedt een assortiment van topkwaliteit kachels en verwarmingstoestellen die zijn ontworpen om ruimtes zoals werkplaatsen, garages, huishoudens en winkels efficiënt te verwarmen.

Snel, Stil en Efficiënt Verwarmen

De elektrische kachels van NEO maken gebruik van keramische verwarmingselementen en sterke luchtstroom om snelle en gelijkmatige verwarming over lange afstanden te leveren. Ze doen dit met een laag geluidsniveau, zodat u kunt genieten van comfortabele warmte zonder storend lawaai.

Draagbaar en Duurzaam Ontwerp

Deze kachels zijn draagbaar en voorzien van geïsoleerde kunststof handgrepen, waardoor ze gemakkelijk te verplaatsen zijn. De gepoedercoate behuizing beschermt de kachel tegen roest, waardoor deze duurzaam en betrouwbaar is.

Verschillende Vermogensopties

NEO biedt kachels met verschillende vermogensniveaus, variërend van 2 kW, 3 kW tot 5 kW, zodat u de verwarming kunt aanpassen aan de behoeften van uw ruimte. De regelbare thermostaat en schakelaar maken het eenvoudig om de warmte-instellingen aan te passen aan veranderingen in de omgevingstemperatuur.

Breed Assortiment Verwarmingsopties

Naast elektrische kachels biedt NEO ook propaan- en dieselkachels met hogere vermogens van 15 tot 50 kW voor grotere ruimtes. Voor buitenruimtes is er ook infrarood terrasverwarming beschikbaar, die aangename warmte biedt op het terras.

Comfortabele en Efficiënte Verwarming

NEO-verwarmingsopties bieden comfortabele warmte zonder dampen, onaangename geuren of vocht. Ze zijn ontworpen met veiligheid en efficiëntie in gedachten, met een laag energieverbruik en een sterke en duurzame constructie.

Ontdek het assortiment NEO-elektrische kachels en verwarmingsopties om uw ruimtes warm en comfortabel te houden.

Naast de verwarming bied NEO ook een klein assortiement ventilatoren.

Vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Contact