BRINKmarkt Gevelschroeven RVS-410 Blanke kop torx

BRINKmarkt Gevelschroeven RVS-410 Blanke kop torx

BRINKmarkt Gevelschroeven RVS-410 Blanke kop torx

Toon filters

1 resultaat

1 resultaat

Brinkmarkt Gevelschroeven Torx-20  RVS-410

Bij BRINKmarkt introduceren we onze hoogwaardige Gevelschroeven in het verschillende formaten, met een Torx-20 aandrijving met blank rvs en zwarte kop van RVS-410. Deze set van 200 schroeven wordt geleverd inclusief bijpassend bitje.

Optimaal Voor Hardhouten Vlonderplanken en Potdekselplanken

Onze gevelschroeven zijn ontworpen met freesribben en een boorpunt, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik bij hardhouten vlonderplanken en potdekselplanken, zoals douglas en gevelplanken. Ze bieden uitstekende prestaties en duurzaamheid, zelfs in veeleisende omstandigheden.

Robuustheid en Roestbestendigheid

Dankzij de RVS AISI-410 legering zijn onze schroeven roestvrij en uitzonderlijk taai, waardoor ze minder snel breken tijdens het inschroeven. Hoewel ze iets magnetisch kunnen zijn, bieden ze een uitstekende stabiliteit en betrouwbaarheid, zelfs in vochtige omstandigheden.

Slim Ontwerp voor Efficiëntie en Veiligheid

Onze gevelschroeven zijn voorzien van een slimme snijpunt en ribben, waardoor ze snel inboren en goed verzinken in het hout. De boorpunt met snijvlak zorgt voor een moeiteloze start bij het indraaien en minimaliseert het risico op splijten of barsten van het hout.

Torx Bitaansluiting voor Optimale Grip

Met de Torx-20 bitaansluiting bieden onze schroeven een superieure grip, wat essentieel is voor veilige en stevige bevestiging. Deze aandrijving is populair vanwege zijn betrouwbare prestaties en weerstand tegen uitglijden.

Kortom, onze Brinkmarkt Gevelschroeven zijn een uitstekende keuze voor verschillende toepassingen in de hout- en tuinbouw. Met hun hoogwaardige constructie en slimme ontwerp garanderen ze duurzame en betrouwbare resultaten voor al uw projecten.

Vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Contact