RVS hardhout schroeven met zwarte kop

RVS hardhout schroeven met zwarte kop

RVS hardhout schroeven met zwarte kop

Toon filters

9 resultaten

9 resultaten

PFS RVS Hardhoutschroeven met Zwarte Kop bij BRINKmarkt

Ontdek Onze PFS RVS Hardhoutschroeven met Zwarte Kop

Bij BRINKmarkt bieden we hoogwaardige PFS RVS hardhoutschroeven met een zwarte kop die perfect zijn voor vlonderplanken, potdekselplanken en meer. Ontdek waarom onze schroeven de ideale keuze zijn voor uw buitentoepassingen.

Kleine Kop met Dubbele Freesribben voor Perfecte Afwerking

Onze PFS RVS hardhoutschroeven zijn uitgerust met een kleine kop met dubbele freesribben, wat resulteert in een perfecte afwerking van uw projecten. Ze verzinken mooi in het houtoppervlak.

Zwart Kop in RAL 9005 voor Esthetische Uitstraling

De zwarte kop in RAL 9005 geeft een esthetische uitstraling aan uw vlonder, schuur of schutting, waardoor ze er stijlvol uitzien.

Snelle en Precieze Installatie

Dankzij de speciale waxcoating hebben onze schroeven een lager indraaimoment, wat resulteert in een snelle en precieze installatie. Dit bespaart tijd en moeite.

Professionele Schroeven voor Buitentoepassingen

Onze schroeven zijn professioneel vervaardigd voor buitentoepassingen en bieden duurzaamheid en betrouwbaarheid, zelfs onder veeleisende omstandigheden.

Speciale Snijpunt voor Minder Kans op Splijten

De speciale snijpunt van onze schroeven zorgt voor een snelle installatie en minimaliseert het risico op splijten van het hout tijdens het schroeven.

CE-keurmerk volgens EN 14592

Onze schroeven voldoen aan de hoogste normen en zijn CE-gecertificeerd volgens EN 14592, wat de kwaliteit en prestaties waarborgt.

Kies voor Kwaliteit met Onze PFS RVS Hardhoutschroeven

Bij BRINKmarkt kunt u vertrouwen op PFS RVS hardhoutschroeven met een zwarte kop voor een perfecte afwerking van uw buitentoepassingen.

Ontdek Onze Collectie Hardhoutschroeven

Of u nu een professional bent of een doe-het-zelver, BRINKmarkt heeft de schroeven die u nodig heeft voor uw buitenprojecten. Verken ons assortiment en verbeter de uitstraling en duurzaamheid van uw werk.

   

 

 

Vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Contact