Bevestiging & Schroeven

Bevestiging & Schroeven

Bevestiging & Schroeven

Ontdek Ons Ruime Assortiment Schroeven en Bevestigingsproducten bij BRINKmarkt!

Bij BRINKmarkt bieden we een uitgebreide selectie schroeven en bevestigingsproducten om aan al je behoeften te voldoen. Of je nu op zoek bent naar PFS, Torx, RVS of andere varianten, wij hebben een divers aanbod dat aan jouw eisen voldoet.

Brede Selectie in Verschillende Categorieën

Onze producten zijn georganiseerd in diverse groepen om je zoektocht te vergemakkelijken. Ons aanbod omvat een reeks schroeven met diverse types, waaronder houtschroeven met pozidrive en torx, gegalvaniseerde varianten en hoogwaardige RVS schroeven. Speciale MDF schroeven maken ook deel uit van ons assortiment.

PFS Schroeven met Zelf Borende Punt

Bijzonder zijn onze PFS schroeven, elk uitgerust met een zelf borende punt. Dit kenmerk maakt het eenvoudig om deze schroeven in verschillende materialen te bevestigen en een stevige grip te garanderen.

Breder dan Enkel Schroeven

Bij BRINKmarkt gaan we verder dan alleen schroeven. Ontdek onze sectie met scharnieren en hengen, waarin gewone scharnieren, kruishengen en duimhengen te vinden zijn. Bovendien bieden we meer dan alleen bevestigingsproducten; onze collectie omvat ook lijmen en kitten, zoals de Parabond 600 MSP lijm kit, perfect voor het verlijmen van vrijwel elk type product. Daarnaast hebben we een assortiment houtlijmen, PU bruislijmen, Paracryl Deco acrylaatkit en sanitairkitten.

Nog Meer Opties in Onze Winkel en Webwinkel

Naast ons huidige aanbod hebben we tal van producten beschikbaar in onze fysieke winkel die binnenkort aan onze webwinkel worden toegevoegd. Denk hierbij aan Smeedijzer beslag, RVS beslag, Nemef sloten en deurkrukken, bevestigingsmateriaal, ankerwerk, spijkers, coilnails, kitten en purschuim.

Ervaar de veelzijdigheid van ons assortiment en vind de perfecte schroeven, bevestigingsproducten en meer voor al je projecten. BRINKmarkt staat voor je klaar met hoogwaardige materialen en producten!

Vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Contact