Veiligheids Laarzen

Veiligheids Laarzen

Veiligheids Laarzen

Toon filters

8 resultaten

8 resultaten

Veiligheidslaarzen voor de Bouw en Industrie bij BRINKmarkt

Bent u op zoek naar hoogwaardige veiligheidslaarzen voor de bouw en industrie? Dan bent u bij BRINKmarkt aan het juiste adres!

S3 Veiligheidslaarzen - Waterdicht, Comfortabel en Metaalvrij

Onze S3 veiligheidslaarzen zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de strenge eisen van de bouw- en industriële sector. Ze bieden de volgende kenmerken:

  • Waterafstotend en Waterdicht: Onze laarzen zijn zowel waterafstotend als waterdicht, zodat uw voeten droog en beschermd blijven, zelfs onder zware omstandigheden.

  • Bontvoering: Dankzij de bontvoering zijn deze laarzen niet alleen functioneel maar ook comfortabel, zelfs bij koude temperaturen.

  • Metaalvrije Composiet Neus: Onze laarzen zijn voorzien van een metaalvrije composiet neus die uw tenen beschermt zonder extra gewicht toe te voegen.

  • Anti-Perforatie Zool: De anti-perforatie zool zorgt ervoor dat scherpe objecten uw voeten niet kunnen bereiken, wat de veiligheid op de bouwplaats verhoogt.

  • Superlicht en Zonder Metaal: Onze laarzen zijn superlicht en bevatten geen metalen onderdelen, waardoor ze comfortabel zijn om te dragen en voldoen aan alle veiligheidsnormen.

Verschillende Kleuren en Stijlen

Bij BRINKmarkt begrijpen we dat stijl net zo belangrijk is als veiligheid. Daarom bieden wij onze S3 veiligheidslaarzen in verschillende kleuren leer, waaronder camel en donker bruin. Zo kunt u niet alleen veilig, maar ook in stijl werken.

Als u op zoek bent naar hoogwaardige, comfortabele en veilige laarzen voor de bouw en industrie, bekijk dan ons assortiment bij BRINKmarkt. Uw voeten verdienen de beste bescherming!

Vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Contact