PremiumFol EPDM 0,5mm op rol

PremiumFol EPDM 0,5mm op rol

PremiumFol EPDM 0,5mm op rol

Toon filters

11 resultaten

11 resultaten

EPDM Folie: Duurzame Waterdichting voor Daken en Meer

Ontdek de voordelen van EPDM folie, een synthetisch rubber met een lange levensduur en diverse toepassingen. Van waterdichte daken tot effectieve waterkeringen bij kozijnen en funderingen, EPDM folie biedt een betrouwbare oplossing voor diverse bouwprojecten.Duurzaam en Milieuvriendelijk

EPDM folie overtreft traditionele materialen zoals bitumen en DPC met zijn uitstekende duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Het synthetische rubber staat bekend om zijn lange levensduur en is bestand tegen verschillende weersinvloeden, waardoor het ideaal is voor platte of licht hellende daken.

Veelzijdige Toepassingen

Naast dakbedekking kan EPDM folie ook worden gebruikt als waterkering bij kozijnen en funderingen, en zelfs voor het bekleden van zinken dakgoten. De veelzijdigheid van dit materiaal maakt het een waardevolle aanwinst voor verschillende bouwprojecten.

Eenvoudig en Veilig in Gebruik

EPDM folie wordt verlijmd, wat zorgt voor een veilige en gemakkelijke installatie. Hierdoor is het materiaal geschikt voor zowel professionele aannemers als doe-het-zelvers die op zoek zijn naar een betrouwbare en efficiënte oplossing voor hun waterdichtingsbehoeften.

Conclusie:

Met EPDM folie kies je voor duurzaamheid, veelzijdigheid en gebruiksgemak. Of je nu een plat dak wilt waterdicht maken, kozijnen wilt beschermen tegen vocht, of dakgoten opnieuw wilt bekleden, EPDM folie biedt de betrouwbare prestaties die je nodig hebt voor langdurige bescherming en gemoedsrust.

Vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Contact