Klompen Vogelhuisje  blank en met fotoprint gelakt

Klompen Vogelhuisje blank en met fotoprint gelakt

Klompen Vogelhuisje blank en met fotoprint gelakt

Toon filters

1 resultaat

1 resultaat

Vogelhuisje Houten Klomp: Een Uniek Vogelhuisje met Vogelafbeeldingen

Op zoek naar een charmant vogelhuisje voor uw tuin? Ontdek onze houten klomp-vogelhuisjes, prachtig vormgegeven en klaar om uw tuin op te fleuren.

Uniek Design voor Kleine Vogels

Onze vogelhuisjes worden gemaakt van populierenhout en hebben de vorm van een klomp. Ze zijn voorzien van een speciaal gemaakt gat aan de bovenkant van de klomp, perfect geschikt voor kleine vogels. Bovendien hebben we gezorgd voor een afwateringsgaatje aan de punt van de klomp, zodat het nestje altijd droog blijft, zelfs op regenachtige dagen.

Gemakkelijk Onderhoud

Het vogelhuisje is ontworpen met uw gemak in gedachten. Het deksel boven de opening kan eenvoudig worden weggedraaid, waardoor u het nestkastje moeiteloos kunt schoonmaken voor het volgende broedseizoen. Zo zorgt u ervoor dat uw gevederde vrienden altijd een schone en veilige plek hebben om te nestelen.

Aandacht voor Detail

Bovendien hebben we aan elk vogelhuisje een klein haakje toegevoegd, perfect voor het ophangen van vetbolletjes. Hierdoor worden de klomp-vogelhuisjes ook in de winter een populaire plek voor vogels om te eten.

Kies voor een unieke en decoratieve toevoeging aan uw tuin met onze houten klomp-vogelhuisjes. Ze zijn niet alleen praktisch voor vogels, maar voegen ook een vleugje landelijke charme toe aan uw buitenruimte. Koop vandaag nog uw vogelhuisje bij ons en geef de vogels in uw tuin een warm welkom!

Vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Contact