MDF platen onbehandeld in verschillende dikte

MDF platen onbehandeld in verschillende dikte

MDF platen onbehandeld in verschillende dikte

Toon filters

2 resultaten

2 resultaten

Ontdek Onze Diverse MDF Platen bij BRINKmarkt.nl

Diverse Soorten en Maten MDF Platen

Bij BRINKmarkt.nl vindt u een uitgebreide selectie van MDF platen in diverse soorten en maten. Of u nu op zoek bent naar blanke of gegronde uitvoeringen, wij hebben het voor u beschikbaar.

MDF V313 Vochtwerend en Wit Gegrond

Onze MDF V313 vochtwerende platen in wit gegrond zijn verkrijgbaar in de afmeting 18x1220x3050mm. Deze platen zijn 100% PEFC-gecertificeerd, wat garant staat voor duurzaamheid. U kunt ze bij ons bestellen per plaat, half pak of vol pak tegen scherpe prijzen.

MDF Prime: Efficiënt en Kwalitatief

Ontdek onze MDF Prime platen, voorzien van een witte grondverflaag aan beide zijden. Deze hoogwaardige primer is aangebracht via walsen, waardoor het schilderklare MDF de afwerker veel schilderwerk bespaart. De primer voorkomt overmatige absorptie van verf, wat resulteert in een gelijkmatige en gladde afwerking met minder verfverbruik. Deze platen zijn uitermate geschikt voor toepassingen zoals keukens en meubels.

MDF V313 Platen voor Interieur Aftimmeringen en Meubels

Onze MDF V313 platen zijn perfect voor interieur aftimmeringen en meubels. Dankzij de grondlaag zijn ze goed te schilderen of te spuiten, wat zorgt voor een gepersonaliseerde en professionele afwerking. MDF is bovendien eenvoudig te zagen en te verlijmen, waardoor het ideaal is voor diverse projecten.

Ontdek ons diverse assortiment MDF platen en maak gebruik van hoogwaardige materialen voor uw bouw- en interieurprojecten. Bestel vandaag nog bij BRINKmarkt.nl!

Vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Contact