Folie- Afdekzeil-Netten-EPDM

Folie- Afdekzeil-Netten-EPDM

Folie- Afdekzeil-Netten-EPDM

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Afdekkleden en Folies voor Bescherming op de Bouwplaats bij BRINKmarkt

Veelzijdige Oranje Afdekkleden

Bij BRINKmarkt bieden we een breed assortiment afdekkleden die ideaal zijn voor het beschermen van materialen op de bouwplaats of buitenterrein. Onze oranje dekzeilen zijn niet alleen geschikt als aanhangwagenzeil of bootzeil, maar hebben ook tal van andere toepassingen.

Belangrijkste Kenmerken:

  • Duurzaamheid: Onze afdekkleden zijn ontworpen om lang mee te gaan, zelfs onder zware omstandigheden. Ze zijn bestand tegen regen, wind en zonneschijn, waardoor uw materialen goed beschermd blijven.

  • Veelzijdigheid: Of u nu materialen op de bouwplaats wilt bedekken, uw aanhangwagen wilt beschermen of uw boot wilt afdekken, onze oranje afdekkleden zijn veelzijdig inzetbaar.

Afdekvlies en Stucloper voor Vloerbescherming

Voor schilderswerk en andere renovatiewerkzaamheden bieden we afdekvlies en stucloper om vloeren te beschermen tegen verf- en stucspatten. Met deze materialen kunt u zonder zorgen werken, wetende dat uw vloeren beschermd zijn.

EPDM Folie als Loodvervanger

Onze EPDM folie dient als uitstekende loodvervanger voor inmetseling. Het is duurzaam en weerbestendig, waardoor het ideaal is voor gebruik in bouw- en renovatieprojecten.

Transparante Folies voor Fundering en Afdekken

We bieden ook transparante folies die perfect zijn voor gebruik bij funderingswerkzaamheden en voor het afdekken van verschillende materialen. Deze folies bieden een heldere bescherming en zijn eenvoudig aan te brengen.

Bij BRINKmarkt hebben we een uitgebreid assortiment afdekkleden en folies om aan al uw bouw- en projectbehoeften te voldoen. Bescherm uw materialen en vloeren met onze hoogwaardige afdekkleden en folies.

Vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Contact