Diamant zaagbladen

Diamant zaagbladen

Diamant zaagbladen

Toon filters

10 resultaten

10 resultaten

Diamantschijven en Zaagbladen bij BRINKmarkt

Bij BRINKmarkt vindt u een uitgebreide collectie diamantschijven en zaagbladen die geschikt zijn voor zowel haakse slijpers als motorslijpers. Of u nu droog wilt zagen of met waterkoeling, onze diamantschijven en zaagbladen zijn ontworpen om aan al uw behoeften te voldoen.

Ideaal voor Harde Materialen

Diamant is uitermate geschikt voor het zagen in harde materialen zoals muren, beton, betonnen trottoirbanden en klinkers. Met onze hoogwaardige diamantschijven kunt u moeiteloos door deze materialen snijden.

Profitech Energy TX

Ontdek onze Profitech Energy TX-serie, bestaande uit extra dunne schijven die speciaal zijn ontworpen voor het zagen van natuursteen, graniet en leisteen. Deze schijven bieden precisie en duurzaamheid.

Diverse Maten Beschikbaar

Bij BRINKmarkt hebben we diamantschijven en zaagbladen in verschillende maten, variërend van 125 mm tot 400 mm. We hebben een breed scala aan maten direct beschikbaar.

Onze diamantschijven en zaagbladen zijn van topkwaliteit en geschikt voor zowel professioneel gebruik als voor doe-het-zelvers. Vertrouw op BRINKmarkt voor hoogwaardige snijgereedschappen voor harde materialen.

Vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Contact