brinkART schilderijen

brinkART schilderijen

brinkART schilderijen

BrinkART: Een Wereld van Schilderijen

Visie en Missie BrinkART is een kunsthandel die zich toelegt op het aanbieden van schilderijen van zowel bekende als opkomende kunstenaars van over de hele wereld. Onze missie is om kunstliefhebbers en verzamelaars toegang te geven tot een breed scala aan kunstwerken, variërend van betaalbare stukken tot exclusievere werken. We geloven dat kunst een krachtig middel is om emoties te uiten en verhalen te vertellen, en we streven ernaar om een diverse collectie aan te bieden die past bij de verschillende smaken en budgetten van onze klanten.

Onze Collectie Bij BrinkART vindt u een uitgebreide collectie schilderijen in verschillende stijlen en genres. Of u nu op zoek bent naar abstracte kunst, serene landschappen, levendige stadsgezichten, intrigerende stillevens of indrukwekkende zeegezichten, wij hebben voor ieder wat wils. Onze collectie omvat werken uit verschillende kunststromingen door de eeuwen heen, waaronder:

  • Barok (1600-1750): Bekend om zijn dramatische expressie en rijke details, vaak met religieuze of mythologische thema's.
  • De Romantiek (1790-1850): Gekenmerkt door een nadruk op emotie, natuur en het sublieme.
  • Realisme (1830-1875): Gericht op het nauwkeurig en eerlijk weergeven van het dagelijks leven en de natuur.
  • Impressionisme (1875-1910): Bekend om zijn focus op licht en kleur, vaak vastgelegd in snelle, losse penseelstreken.
  • Pointillisme (1885-1900): Een techniek waarbij kleine stippen kleur worden gebruikt om een beeld te vormen.
  • Symbolisme (1888-1896): Kunstwerken die vaak geladen zijn met symboliek en diepere betekenissen.
  • Jugendstil & Art Nouveau (1880-1914): Gekenmerkt door vloeiende lijnen en natuurlijke vormen.
  • Kubisme (1907-1914): Bekend om zijn fragmentatie van objecten in geometrische vormen.

Waarom Kiezen voor BrinkART? Bij BrinkART geloven we in de kracht van kunst om ruimtes te transformeren en een blijvende indruk te maken. Onze deskundige teamleden zijn gepassioneerd over kunst en staan klaar om u te helpen bij het vinden van het perfecte stuk dat aansluit bij uw persoonlijke stijl en voorkeuren. We bieden een eerlijke prijsstelling, een uitstekende klantenservice en authentieke kunstwerken met een certificaat van echtheid.

Bezoek BrinkART Onze galerie is zowel fysiek als online toegankelijk, waardoor u op uw gemak onze collectie kunt verkennen.  Maak een afspraak om langs te komen en ontdek de wereld van kunst bij BrinkART, waar elke schilderij een verhaal vertelt en een unieke toevoeging kan zijn aan uw collectie.

BrinkART nodigt u uit om uw passie voor kunst te ontdekken en te beleven in een omgeving die diversiteit en creativiteit viert.

 

Vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Contact