Watergedragen Houtbeits dekkend zwart 1 ltr

EAN code
9506534513838
€ 12,95
Watergedragen Houtbeits dekkend zwart is een goede bescherming tegen weersinvloeden. De beits is zeer snel droog en heeft een zeer dekkend vermogen en is bijna reukloos. Verpakt vanaf 1 liter tot 1000 liter.
Watergedragen Houtbeits dekkend zwart is een goede bescherming tegen weersinvloeden. Het is een mooie beits voor potdeksel planken aan schuren, schuttingen en veranda's. Maar omdat het watergedragen is en niet ruikt kan het ook heel goed binnen gebruikt worden. De Houtbeits aanbrengen op droog hout. Maak het oppervlak stof en vetvrij en strijk in de nerfrichting mee zodat de poriën van het hout goed vullen. kun het verdunnen met water.
Meer informatie
DescriptionWatergedragen Houtbeits dekkend zwart is een goede bescherming tegen weersinvloeden. Het is een mooie beits voor potdeksel planken aan schuren, schuttingen en veranda's. Maar omdat het watergedragen is en niet ruikt kan het ook heel goed binnen gebruikt worden. De Houtbeits aanbrengen op droog hout. Maak het oppervlak stof en vetvrij en strijk in de nerfrichting mee zodat de poriën van het hout goed vullen. kun het verdunnen met water.
MerkBrinkmarkt
Inhoud (ml)1000ML
MaatWatergedragen Houtbeits dekkend zwart 1000ML
Type verfWatergedragen
VoorraadJa
InformatieWatergedragen Houtbeits dekkend zwart is een zeer dekkende houtbeits wat met 1 laag al dekkend is op uw onbehandelde planken of schutting, het is teven een goede beschermer van weersinvloeden. Het is een kwalitatief zeer hoge houtbeits voor potdeksel planken aan schuren, schuttingen en veranda's. Maar omdat het watergedragen is en niet ruikt kan het ook heel goed binnen gebruikt worden. De Houtbeits aanbrengen op droog hout. Maak het oppervlak stof en vetvrij en strijk in de nerfrichting mee zodat de poriën van het hout goed vullen. kun het verdunnen met water.
Merk verfBrinkmarkt